En el marc del Blot Beer Festival 2019 que es celebra el 13 d’abril de 2019, la societat andorrana LULA S.L (d’ara endavant, Blót) organitza un sorteig de merchandising promocional entre tots els assistents del Blót Beer Festival, d’acord amb els termes i les condicions que s’indiquen a continuació.

La participació en el sorteig no necessita la recopilació de les dades personals dels assistens. Us preguem que llegiu atentament:

BASES DEL SORTEIG

 • Participants: totes les persones majors de 18 anys. La participació és gratuïta (a part del cost que l’entrada a l’esdeveniment).
 • Durada del concurs: s’hi pot participar durant tot el día, des de les 12:00 fins les 22:00 on es realitzarà el darrer sorteig.
 • Premis: Entre tots els participants es sortejaràn:
  – Quatre samarretes de Cerveses Guineu
  – Tres samarretes Round 3 de La Pirata Brewing
  – Tres samarretes de La Pirata Brewing
  – Tres growlers de cervesa buits de La Pirata Brewing
  – Dues visites a la fàbrica de & And Beer
  – Cinc packs de 6 cerveses de & And Beer
  – Un barril de cervesa & And BeerEls premis son personals i intransferibles, i no es podràn bescanviar per diners en efectiu ni per cap altra cosa.
 • Organització del sorteig: es realitzarà el dia 13/04/2019, a la Borda del Pi, Carretera de Montaup, Canillo, Andorra.
  Al moment que s’anuncïi el número guanyador, per recollir el premi, el guanyador haurà de presentar-se personalment amb el número guanyador, el seu document nacional d’identitat o passaport amb l’objectiu d’identificar-lo.
  El guanyador té l’obligació de proporcionar tota la informació i documentació necessàries en el moment en què Blót li demani per comprovar les dades personals que hagi facilitat.
  Els guanyadors de les visites guiades a la fàbrica de & And Beer hauràn de contactar-se amb el representant de & And Beer per acordar la data de la visita.
  El guanyador del barril de cervesa haurà de coordinar amb el representant de & And Beer per recollir el seu premi. A més, haurà d’abonar un dipòsit en efectiu per l’utilització de l’aixeta de cervesa que & And Beer li proporcionarà per consumir el seu premi.
 • Dret d’exclusió i modificació: Blót es reserva el dret d’excloure en qualsevol moment de la participació en el sorteig tots els participants que consideri que incompleixen aquestes bases, així com les persones que no puguin participar-hi per motius legals o que contradiguin els bons costums i la imatge d’Andorra. L’exclusió de qualsevol participant suposa la pèrdua de tots els drets derivats de la condició de participant. Blót es reserva el dret de modificar o cancel·lar el sorteig per qualsevol motiu que consideri oportú, sense necessitat d’avís previ i sense que això generi cap tipus de dret o indemnització per als participants.
 • Protecció dades personals: A l’hora de comprar les entrades per l’esdeveniment, es demanen les següents dades personals:
  – el nom i cognoms
  – número de document
  – número de telèfon
  Aquesta informació s’utilitzarà únicament per identificar als assistents a l’hora ingressar a l’esdeveniment.
  Una vegada finalitzat l’esdeveniment totes les dades seràn destruïdes.

Aquestes Condicions generals es regeixen en tots i cadascun dels seus aspectes per la llei andorrana i qualsevol controvèrsia que se’n derivi la resoldran els Tribunals del Principat d’Andorra.